opc_loader

Wensenlijst

Bio Agnus Castus

Artikelnr: TAc

Biologisch Agnus Castus Tinctuur 100ml

Ingredienten > Agnus Castus

Agnus castus/ Monnikspeper normaliseert de productie van oestrogeen en progesteron. Agnus Castus herstelt de hormonenbalans na het stoppen met de anticonceptiepil, na verwijdering van de vrouwelijke organen en in de overgang. Ook mannelijke haargroei bij vrouwen wordt door dit middel verminderd. Het is een fantastisch hulpmiddel tijdens de overgang/menopauze en vermindert klachten van de overgang. Ook klachten die samenhangen met het premenstrueel syndroom, zoals vochtophoping/ oedeem, pijnlijke en gevoelige borsten en benen en hoofdpijn kunnen met Agnus castus/Monnikspeper worden verlicht.

Agnus castus/Monnikspeper kan ook toegepast worden als ondersteunend middel bij fibromyalgie. Bij fibromyalgie is o.a. sprake van een verstoord hormonaal evenwicht. De bessen bevatten progestine, een groep vrouwelijke hormonen inclusief progesteron. Ze hebben een regulerende werking op de hormonale huishouding. De bessen worden aanbevolen door de Duitse Commissie E, een afdeling van het ministerie van gezondheid, die de veiligheid en effectiviteit van kruiden geneesmiddelen onderzoeken en aanbevelen. Als Agnus castus wordt ingenomen om de kans op zwangerschap te vergroten, dient het gebruik gestopt te worden na de eerste gemiste menstruatie

Dosering > 3x daags 10 tot 15 druppels in water,


Bashya Holistic Care
Canadaweg 34
8141AC Heino

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

23,50
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
7445936359359
Beoordelingen (0)
Bio Agnus Castus heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bio Agnus Castus


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items