opc_loader

Wensenlijst

Bio Uva Ursi Tinctuur

Artikelnr: TUu

Ingredienten > Beredruif, Solidago, Duizendblad, Echinacea Purpurea, Kurkuma, Jeneverbes, Heermoes, Foliumzuur, Polygoni, Kattensnor

Inhoud: 100ml

Het Urva ursi tinctuur van Bashya bevat ingrediënten die werken op de membranen van de urinewegen. Het heeft een verzachtende, versterkende werking. Werkzaam bij niergruis en nierstenen en blaasgruis en blaasstenen. Het kan gebruikt worden bij blaasontsteking en voor chronische nierproblemen in een holistische aanpak. Met zijn grote samentrekkende kracht kan het ook ingezet worden bij sommige vormen van bedwateren.Bij chronische blaasontsteking, blaasontgifting, urineweginfecties, sterk geurende urine,  afscheiding urinezuur, chronische diarree, nierkwalen, nierontsteking.

Dosering > 3x daags 15 tot 20 druppels in water,

Energetisch: Valt onder het Chinese Element Water

23,50
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
7445936360317
Beschrijving

Uva Ursi zelf is rijk aan hydroquinone dat zeer actief inwerkt op Colibacillen, de belangrijkste veroorzakers van problemen met de urinewegen. Met name in het darmkanaal, dat vaak een soort 'opslagplaats' voor deze ziektekiemen is, verricht Beredruif zijn genezende werk.Beredruif verhoogt de urineproductie en bevordert zo de afscheiding van urinezuur door de nieren.

  • Solidago ontgiftendontstekingsremmend,  ontzurend
  • Achillea Millefolium, Duizendblad, (Bij hartkloppingen, stress, maagpijn veroorzaakt door spanningen, gespannen spieren. Bij hysterie en epilepsie.Werkt sterk in op de bloedcirculatie, Zeer goed middel bij aambeien en spataderen.
  • Echinacea purpurea (is een natuurlijke infectiebestrijder die helpt bacteriën, virussen, schimmels te doden. De plant stimuleert cellen van het immuunstelsel die de belangrijkste wapens tegen infecties vormen. Het kruid versterkt bovendien de productie van interferon, een natuurlijke bestrijder van virussen.)
  • Curcuma xanthorrhiza (anti-oxidant, anti-inflammatoire en anti-carcinogene werkzaamheid )
  • Juniperus communis (Jeneverbes werkt sterk diuretisch, urinezuurverdrijvend en bloedzuiverend. Het bevordert de glomerulaire filtratiesnelheid in de nieren; dat is de snelheid waarmee het bloed gezuiverd wordt en toxische elementen uit het bloed wordt afgevoerd als urine.)
  • Orthosiphon aristatus preventie van nierstenen, verwijderen van niergruis en kleine niersteentjes,  oedemen (abnormale vochtopstapeling) te weinig urineproductie, helpt bij blaas- en nierbekkenontsteking, chronische nierontsteking, bacteriën in de urine zonder duidelijke symptomen
  • Polygoni De hele wortel heeft aangetoond cholesterol te verlagen, ook om de verharding van de slagaderen tegen te gaan. Ander onderzoek heeft de rol aangetoont van de plant bij het immuunsysteem, m.n. de vorming van rode bloedlichaampjes en de antibacteriele werking onderzocht
  • Equisetum arvense, Heermoes een interessant kruid om toe te passen bij een prostaatontsteking of bij een goedaardige vergroting van de prostaat. Bij aandoeningen van de urinewegen en de geslachtsorganen kun je Heermoes zowel in – als uitwendig toepassen
  • Iuglandis folium Foliumzuur speelt een belangrijke rol in het lichaam. Het is bijvoorbeeld nodig voor de aanmaak van de rode bloedcellen en voor de werking van de zenuwen. 
Beoordelingen (0)
Bio Uva Ursi Tinctuur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bio Uva Ursi Tinctuur


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items