opc_loader

Wensenlijst

Bio Mirre

Inhoud: 5ml Bio Mirre

Uit de serie van Bashya’s enkelvoudige oliën.

Verdampen bij luchtweginfecties, stemverlies, verkoudheid, hoest en keelpijn. 

Mirre werd in alle oude beschavingen gebruikt voor het desinfecteren en genezen van wonden. Griekse soldaten hadden een flesje Mirre bij zich om wonden te reinigen en sneller te laten genezen.
Bij de Egyptenaren heette de hars antyw en werd gebruikt voor het balsemen der doden en samen met honing toegepast in pleisters voor de verzorging van wonden. In de traditionele Chinese geneeskunde wordt het niet alleen gebruikt bij wonden en bloedingen, maar ook bij de behandeling van zweren, aambeien en vrouwenkwaaltjes. 

Voor de huid: Mirre bevordert een gezonde huid. Het kalmeert een schrale of gebarsten huid. Het wordt vaak toegevoegd aan huidverzorgingsproducten omdat het helpt bij hydratatie en in parfums wordt het verwerkt voor de geur. Oude Egyptenaren gebruikten Mirre om huidveroudering te voorkomen en het onderhouden van de gezonde huid.  Mirre wordt mede gebruikt in de aromatherapie voor massages. Het kan ook aan een warm bad worden toegevoegd 

Psychisch: Mirre heeft een kalmerende invloed op het zenuwstelsel en brengt de geest tot rust. Bij hypernerveuze personen verdampen in de leefruimte. Ook verdampen bij ziekte of mentale problemen. *

Spiritueel: Net als Wierook is Mirre dè olie voor gebed en meditatie. Hij is van grote waarde voor mensen die het gevoel hebben dat ze emotioneel of spiritueel zijn vastgelopen en die weer verder willen met hun leven. Mirre geeft helderheid, inzicht, innerlijke rust en is een geschenk aan het kind dat geboren moet worden maar ook een geschenk aan het kind in ieder mens.
De olie heeft een verwarmende en stimulerende uitwerking op het fysieke lichaam en kan worden gebruikt voor versterking van de wortelchakra. 

Contra-indicatie: niet gebruiken tijdens zwangerschap en tijdens het zogen. niet onverdund op een gevoelige huid gebruiken. niet geschikt voor baby`s en kleine kinderen.

12,50
Zet op wensenlijst
Beoordelingen (0)
Bio Mirre heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bio Mirre


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
12,50