opc_loader

Wensenlijst

Softcupmassage gelaat

Nourish – energize –renew

In the Bashya Box®:
Lesstof + film + Kaui Natural Boost, Smeerworteltinctuur, 2 kleine en 2 piramide cups.

Inhoud
Cupping wordt ingezet voor het losmaken van het bindweefsel en het stimuleren van de bloedcirculatie. Cupping is goed te vergelijken met een bindweefselmassage. Door het sterk bevorderen van de doorbloeding van de huid, worden de huidcellen optimaal voorzien van zuurstof en voedingsstoffen en afvalstoffen worden effectiever afgevoerd. De invloed van cupping op het bindweefsel kan de huid zichtbaar en voelbaar verbeteren. Cupping stimuleert de fibroblasten in de huid. Dit zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel, die als belangrijkste functie de aanmaak van collageen en elastinevezels hebben, die de huid hun stevigheid en elasticiteit geven.

Cupping wordt ingezet voor het losmaken van het bindweefsel en het stimuleren van de bloedcirculatie. Cupping is goed te vergelijken met een bindweefselmassage. Door het sterk bevorderen van de doorbloeding van de huid, worden de huidcellen optimaal voorzien van zuurstof en voedingsstoffen en afvalstoffen worden effectiever afgevoerd. Dit komt de conditie van de huid alleen maar ten goede. Daarbij stimuleert cupping de collageenproductie

De invloed van cupping op het bindweefsel kan de huid zichtbaar en voelbaar verbeteren. Cupping stimuleert de fibroblasten in de huid. Dit zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel, die als belangrijkste functie de aanmaak van collageen en elastinevezels hebben, die de huid hun stevigheid en elasticiteit geven.Prachtig is dus om de juiste producten te gebruiken om cuppng diep te kunnen inzetten.Wat wil je bevorderen? Is de lypfestroom belangrijk voor het afvoeren van afvalstoffen? Of gaat het om de lijnen?

Een paar tips deze kun je zowel door de reiniging als de behandelproducten doen:

  • Smeerwortel staat voor celvernieuwing
  • Duizendblad bij acne
  • Indu voor de hydratatie
  • Detox voor de reiniging van de huid in de diepere lagen

Deze kun je toevoegen aan jouw gekozen behandelproduct bijvoorbeeld:

  • Cellrevive is energie voor de cellen
  • Kaui Natural Boost is pure hydratatie en verzachting van de lijntjes
  • Goudsbloem mooi bij de bindweefselmassage
99,95
Studiekeus
Zet op wensenlijst
Beoordelingen (0)
Softcupmassage gelaat heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Softcupmassage gelaat


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items