opc_loader

Wensenlijst

Bashya Soul Glamour Dag

Zoals altijd houden wij deze superdag tegenover Het Bashya Winkeltje Bij café restaurant Bij Ne9en aan de Canadastraat in Heino.

Een aantal keren per jaar geven wij een Bashya Dag. Op deze dagen  worden nieuwe producten, ideeen, en behandelingen geintroduceerd die je direct kunt introduceren in jouw eigen praktijk. Ze zijn gericht op een ieder die werkzaam is als schoonheidsspecialist, massagetherapeut, natuurgeneeskundig therapeut kortom een ieder werkzaam in de verzorging van Body, Mind & Spirit.Of als je een carrière switch deze richting op wilt maken.

Geef je wel op van te voren want het is voor ons niet te doen mom alle betalingen te verwerken op de dag zelf. Dus alsjeblieft doe het vandaag via deze pagina. En het helpt ook om te weten hoeveel kerstcadeautjes we dan moeten klaarmaken!
 

Agenda:
10:00 Welkom
10.30 - 11.00 Maaike Gerritsen geeft ons een kleine introductie over Stembevrijding:
Een eenvoudige weg naar meer vrijheid en verbinding. Door middel van beweging en klank help ik je om los te komen van angsten, oordelen en overtuigingen over jezelf en anderen.Je voelt je daarna geen “ander mens” maar juist volkomen jezelf.
11.00 Introductie Nieuwe Bashya Spirit Vitality Producten. "In de Chinese geneeskunde opent je geest 'naar het gezicht' als een venster naar je innerlijke ziel. Bashya Spirit Vitality is de perfecte aanvulling voor het verbeteren van schoonheid van binnenuit."
Nieuwe ideeën voor cadeautjes Startdust edelsteenpoeders 
13.00 Lunch
13.30 Bashya Soul Glamour behandeling. Skin en Spirit liftende Behandeling! 
Meditatie
15.00 Afsluiting 

30,00
Zet op wensenlijst
Beoordelingen (0)
Bashya Soul Glamour Dag heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bashya Soul Glamour Dag


Laatst bekeken items