opc_loader

Wensenlijst

Shungiet 3cm bol

  • Krachtige Bescherming tegen straling
  • Bij stress & stralingshoofdpijn
  • Ontgiftend
  • Puurheid
  • Handige bolvorm om in de hand te kunnen houden / masseren

Lees onder verder 

15,00
Zet op wensenlijst
Extra informatie

Shungiet biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling (bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere apparatuur) en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt en ontgift de steen het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt.

Fysiek
Shungiet verbetert de weerstand en de algehele gezondheid. Shungiet werkt ontstekingsremmend en verkoelend. Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Wat is er nou zo interessant aan deze holle-bollen-moleculen van Shungite? Fullerenen hebben een antioxiderende werking en verminderen de hoeveelheid vrije radicalen die in je lijf verantwoordelijk zijn voor de vernietiging van cellen, vroegtijdige veroudering, schade aan je huid, hartaandoeningen en kanker. Vrije radicalen worden met name veroorzaakt door luchtverontreiniging, kunstmatige toevoegingen aan voeding, stress en zware metalen. Shungite is een multi-inzetbare steen. Zo kun je het tevens inzetten voor water en luchtzuivering, bescherming van mensen tegen elektromagnetische straling en het versterken van je immuunsysteem.

Shungite is een aardende en beschermende steen die helpt bij het balanceren van je eerste chakra. Shungite bestaat uit koolstof wat een absorberende werking heeft. Daarom staat Shungite bekend vanwege haar neutraliserende werking: koolstof absorbeert het negatieve en het teveel aan bepaalde stoffen waar je lichaam niks aan heeft en voert het af. Om die reden zegt men dat Shungite helpt bij het verminderen van eczeem, omdat dit een uiting van afvalstoffen is die het lichaam wil lozen. Shungite op je bureau helpt straling van elektrische apparatuur tegen te houden waardoor je beter je energie bij jezelf kunt houden bijvoorbeeld hoofdpijnklachten afkomstig van straling kunt verminderen.

Verzorging:
Shungiet kan beter niet met water gereinigd worden. Omdat de steen veel straling en negatieve energie in zich opneemt, is het belangrijk om de steen regelmatig te reinigen. Dat doe je met behulp van licht, lucht en aarding. Leg de steen voor aarding op een geaarde metalen leiding (waterleiding, centrale verwarming). Je maakt Shungite schoon met (zon)licht en lucht door de steen zo’n 12 uur buiten te leggen voordat je ‘m wilt gaan gebruiken.

Beoordelingen (0)
Shungiet 3cm bol heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Shungiet 3cm bol


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items